UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia. Olemme koonneet yhteen usein kysyttyjä kysymyksiä

Osoitteessa wype.fi/tilaa voit hankkia lehtien käyttöoikeuden. Jos tilaat jo jotain lehteämme, valitse ”Olen jo tilaaja” ja kirjoita asiakasnumerosi sekä postinumerosi.
Kirjaudu WYPEN lataamisen jälkeen asiakasnumerollasi ja postinumerollasi. Jos sinulla on useita lehtitilauksia, voit käyttää minkä tahansa asiakasnumeroa. Jos olet unohtanut asiakasnumerosi, voit pyytää sen asiakaspalvelusta täällä: bonnierjulkaisut.fi/fi-FI/.
WYPE on ilmainen ensimmäisen kuukauden, minkä jälkeen hinta on 12,99 euroa kuukaudessa. Jos tilaat painettua lehteämme, voit lukea sen digiversiota maksutta WYPE-palvelussa. Voit tilaajana myös hankkia lukuoikeuden kaikkiin digilehtiimme 3,99 euron kuukausimaksulla.
Voit käyttää WYPEÄ iPhonella ja iPadilla sekä Android-järjestelmää käyttävillä puhelimilla ja tablet-laitteilla. WYPE toimii myös Windows- ja Mac-tietokoneilla täällä: wype.fi/portal. WYPE ei toimi Windows-puhelimissa eikä Windows-tabletissa.
Asiakasnumero on lehden mukana tulleessa laskussa. Jos et löydä asiakasnumeroasi, voit pyytää sen asiakaspalvelusta täällä: bonnierjulkaisut.fi/fi-FI/. Sivulla on myös linkki, jonka kautta voi tilata asiakasnumeron sähköpostilla, jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi asiakaspalveluun.
Voit lukea lehtiäsi offline-tilassa älypuhelimilla ja taulutietokoneilla. Lehti latautuu heti, kun valitset sen. Ladatut lehdet ovat arkistossa, jonne pääset oikean yläkulman kuvakkeesta. Arkisto ei ole käytettävissä Windows- tai Mac-tietokoneilla.
Kyllä. Voit lukea jo lataamiasi lehtiä ja ladata uusia, kunhan käytössä on langaton verkkoyhteys.
Kirjaudu asiakasnumerollasi ja postinumerollasi asiakaspalveluun osoitteessa http://bonnierjulkaisut.fi/fi-FI/. Valitse vasemman reunan valikosta ”Tilauksen peruutus” tai soita asiakaspalvelun numeroon 0207 608 560.
Et pääse enää lukemaan digilehtiäsi, kun WYPE-tilaus on päättynyt.
Jos lopetat painetun lehden tilauksesi, et pääse enää lukemaan sen digiversiota WYPEN kautta. Jos sinulla on WYPE tilaajatarjouksena 3,99 euron hintaan, sen kuukausimaksusta tulee normaalihintainen, 12,99 euroa, kun painetun lehden tilausjakso on päättynyt. Normaalihinnalla käytössäsi ovat kaikkien lehtien digiversiot.
Kyllä. WYPE-tilauksesi hinnaksi tulee 3,99 euroa kuukaudessa, jos tilaat jonkin lehdistämme painettuna versiona.
Voit ladata sovelluksen Applen App Storesta ja Googlen Play Kaupasta. Kirjoita hakuun ”wype”.
Kyllä. Yhteen WYPE-tilaukseen sisältyy käyttöoikeus viidelle laitteelle.
Saat ilmoituksen, kun uusia lehtiä on saatavana. Voit myös tilata WYPE-uutiskirjeen wype.fi-sivustolta (tulossa).