Kokeile ilmaiseksi

Wype

Wypen kehittäjällä Bonnier Publicationsilla on yli 40 tuotemerkkiä, joita julkaistaan jopa kuudessa maassa. Bonnier Publications A/S keskittyy toimittamaan laadukasta tietoa ja viihdettä, jossa käsitellään useita aiheita, kuten historiaa, terveyttä ja kuntoilua, valokuvaamista, tee itse -töitä, ruokaa, muotia ja tiedettä.

Wype-valikoima
Wype antaa käyttöön kaikkien lehtiemme viimeiset numerot digitaaliseen universumiin koottuina. 7 suosittua lehteä, kuten Tieteen Kuvalehti, KUNTO PLUS, Tee itse ja National Geographic, tarjoavat viihdettä historiasta kiinnostuneille, liikunnan ystäville, muotia seuraaville ja seikkailunhaluisille – varmasti sinullekin!

Parempia lukuelämyksiä
Wype-palveluun on lisätty uusia toimintoja, jotta lehtiä ja artikkeleita on helpompi ja mukavampi lukea erilaisten laitteiden avulla sekä kotona että liikkeellä oltaessa. Yksi parannetuista toiminnoista on tekstien poimiminen lehdistä sellaisenaan luettaviksi. Silloin voit säätää tekstin koon itsellesi sopivaksi. Tämän voi tehdä aikaisintaan joulukuussa 2018 ilmestyneille lehdille.

Jaa perheelle
Wype auttaa syventymään lehtiemme erilaisiin aihealueisiin. Wype-palvelua voi käyttää jopa 5 laitteella, joten koko perhe voi nauttia laadukkaasta sisällöstä.

Lataa ja lue ilman verkkoyhteyttä
Lataa, kun Internet-yhteys on käytettävissä, niin voit lukea suosikkilehtiäsi ja artikkeleita myös ilman verkkoyhteyttä vaikka ulkomailla tai lentokoneessa.

Merkitse suosikkiartikkelisi kirjanmerkeillä
Kun luet artikkelia, voit napsauttaa kirjanmerkkikuvaketta. Silloin löydät suosikkiartikkelisi helposti ja voit lukea ne myöhemmin.